USLOVI KORIŠĆENJA

 

Korišćenjem bilo kog dela Biznis portala 019.rs, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

 

Privatnost

Portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Portal se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, osim uz dozvolu korisnika.

Portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke portal koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio posetiocima.

Portal se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće distribuirati bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika.

Portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje pravila korišćenja. O važnim promenama i dopunama portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenje bilo kog sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 

Autorska prava:

Tekstovi objavljeni na ovom portalu su autorsko delo i zajedničko vlasništvo vlasnika portala i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika portala ili autora teksta. Portal se obavezuje da će za preuzete sadržaje jasno navoditi izvor i autora, ukoliko je isti poznat.

Ukoliko smatrate da je portal povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice:

Portal objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Katalog i oglasi:

Kod predavanja podataka za katalog ili oglas na portalu, oglašivač daje portalu pravo da dalje prosleđuje sve predate informacije. Portal ulaže sve napore kako bi svojim korisnicima ponudio kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, menja ili obriše sve oglase koji ne zadovoljavaju kriterijume i opšte prihvaćene standarde.

Pri korišćenju portala u svrhe promocije, marketinga i oglašavanja, odgovorni ste za istinitost i tačnost podataka koje dajete. Koriščenjem portala na ovaj način, saglasni ste da podaci i informacije koje ste predali budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresovani.

Oglašivač pristaje da njegovu e-mail adresu portal upotrebi u svrhu slanja obaveštenja o statusu predatog oglasa, u svrhu dostave računa za eventualno korišćenje naprednih usluga, kao i u svrhu slanja ostalih vrsta obaveštenja vezanih za oglas koji je oglašivač predao.

 

Portal ne odgovara niti garantuje za:

1. tačnost, potpunost i istinitost oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za kvalitet, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga,

2. ovlašćenje druge strane u zaključivanju ugovora, ispravnost, potpunost i tačnost ličnih podataka oglašivača koje je koristio u poslovanju,

3. to da na stranicama neće biti grešaka i/ili da će funkcionisati bez prekida u svakom trenutku i

4. to da će treća strana legalno koristiti ove stranice sve vreme.

 

Biznis Portal Istočne Srbije

HOSTEL 019

Hostel 019NEGOTIN

BRAZDA-PROMET

Brazda PrometKNJAŽEVAC

ANĐELKA & PRO TIM

Anđelka & Pro Tim
KLADOVO

KRAJINA PROMET

Krajina Promet
ZAJEČAR

BUCINO DUĆANČE

Bucino Dućanče
NEGOTIN

AUTO SHOP PLUS

Auto Shop Plus
KNJAŽEVAC

HOTEL HAMBURG

Hotel Hamburg
ZAJEČAR

BOOM TAXI

Boom Taxi
KNJAŽEVAC

GORNJAK-TRADE

Gornjak Trade
NEGOTIN

VAŠA REKLAMA?

Vaša reklama?